Manege De Hoeven in Elst

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt in de mooie Betuwe aan het riviertje “De Linge”, Vakantieboerderij “De Hoeven” op 2 km. afstand van het dorp Elst. Onze manege bestaat uit een mooie binnenmanege en een gezellige kantine. Er is een buitenmanege van 70 x 25 meter en een dressuurbaan van 20 x 60 meter. Ook is er ruime weidegang voor onze pony’s.

De Foyer

De kantine

Manege-Vakantieboerderij De Hoeven beschikt over een veiligheidscertificaat. Alle ruiters dienen tijdens het paardrijden een veiligheidscap te dragen.

Ons vakantieverblijf heeft naast een recreatie- en eetgedeelte, sanitair en wasgelegenheden, twee slaapkamers voor 4 personen, een slaapkamer voor 10 personen en een slaapkamer voor 12 personen. De kinderen zullen hier verblijven tijdens het ponykamp.

Op 10 meter afstand van het vakantieverblijf ligt ons zwembad (goedgekeurd BHVBZ), speeltuin en zonneweide. In de winter staan de paarden en pony’s in de stallen, die om de binnenplaats van onze boerderij liggen. In de zomer hebben ze de beschikking over ruim 13 ha. weiland.

Wil je meer weten kom dan gerust een keer langs op onze mooi gelegen manege in Elst. Manege de Hoeven is tevens de thuisbasis van de Elster Pony Club

 

De zadelkamer

De zadelkamer